Ostali sportovi

Oluja u Prečkom

Branimir Korać • četvrtak, 28.06.2007.

U subotu će biti "pakleno" u Prečkom. Na stadionu NK Prečko Zagreb Thunder će odraditi još jednu utakmicu, a nakon poraza od Belluno Grifona, protivnik će biti mlada i ambiciozna momčad iz Mađarske Keszthely Thunderstorm...

Visok poraz Zagreb Thundera protiv Belluno Grifona probat će se izbrisati domaćom pobjedom protiv mađarske momčadi Keszthely Thunderstorm. Bez zavaravanja, težak posao je pred Thunderima, u goste im dolazi mlada momčad željna pobjeda.

Slika 3 od 4.
Foto: Davor Sajko

Proteklih tjedana Thunderi su imali dosta problema, trenirali su na vrlo teškom terenu na visokoj temperaturi, napravili selekciju momčadi tako da u ovaj susret ulaze oslabljeni neigranjem nekolicine igrača koji nisu mogli pratiti ritam igranja i treniranja.

Slika 2 od 3.
Foto: Davor Sajko

S Mađarima Zagrepčani imaju dobre uspomene. Dosad jedini dvoboj odigrali su ne tako davno u Nagykanizsi gdje su protiv favoriziranih domaćin ubilježili visoku pobjedu.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Susret na stadionu NK Prečko bit će odigran u subotu u 17 sati. Otkažite zakazano i pojavite se u Prečkom, isplati se pogledati dvije mlade momčadi u akciji i, nadamo se, novu pobjedu Zagreb Thundera. Dakako, nakon dvoboja očekujte opširan izvještaj i fotografije s dvoboja na Sportnet.hr.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!