Ostali sportovi

Boćari Solarisa osvajači Kupa

Ivana Jurica • utorak, 03.07.2007.

U vrlo neizvjesnom finalu, pobjedom nad trećeligašem Croatijom, boćari prvoligaša Solarisa postali su osvajači Kupa Šibensko-kninske županije. Ovom pobjedom stekli su pravo nastupa na završnom Kup natjecanju koje će se ovoga vikenda održati u Buzetu ...

U natjecanju koje je organizirao Boćarski savez Šibensko-kninske županije sudjelovalo je šesnaest momčadi. Sve su se utakmice odigravale u vojarni Bribirskih knezova. Do finala su stigle dvije uvjerljivo najbolje momčadi, Solaris i Croatia. Solaris je redom pobjeđivao Betinu (9:0), Mihovil (7:2) i Kijevo, a Croatia Murter (9:0), Piramatovce (8:1) i Šibenik.

Nakon dvije finalne discipline Croatia je imala dvije pobjede i činilo se da će i ukupna pobjeda biti njihova. Renato Markoč pobijedio je Ivana Bilokapića sa 27:21, dok je Zlatko Celić bio bolji od Ivana Jurkovića sa 21:13. Nakon toga, dolazi do pada u igri Croatie, Solaris to iskorištava i preokreće rezultat u svoju korist.

Slika 1 od 2.
Foto: Ivana Jurica

U trećoj disciplini, pojedinačno, Solarisov igrač Mate Kesić pobjeđuje Darka Markoča sa 12:8. U posljednjoj disciplini, parovi, Solarisov par Šime Prtenjača - Davor Begura bio je bolji od Croatijina para Marko Skejo - Milan Maretić sa 8:6. Pobjeda u parovima i u pojedincu Solarisu je bila dovoljna za naslov pobjednika Kupa Šibensko-kninske županije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!