Ostali sportovi

Sportreport na kioscima!

Sportnet • petak, 06.07.2007.

Stigao je novi i jedini o svim sportovima mjesečni magazin u Hrvatskoj! Uskoro očekuju proširenje distribucije na govorno područje cijele regije...

Sportreport, zrcalo svih sportova, mjesečni je magazin; analitik i sintetik hrvatskog sporta i futurik sportskih natjecanja u zemlji i svijetu. Sportreport je magazin koji je okrenut mladima i za mlade. Svojim spektrom tema pokriva sve generacije, sve sportove, trud sviju, impresivne rezultate - poznate i nepoznate. No, Sportreport je prije svega sport istine, a ne kvazisport estrade!

Sportreport vas svojim atraktivnim stranicama, riječju i slikom vodi u nove horizonte i ljepotu sportskog svijeta! Saznajte iz prve ruke na novi način o sportskim ličnostima i događajima prošlim, sadašnjim i budućim, uzbudljivim temama, pravim vrijednostima i sportskim vrhuncima.

Svoje komentare, mišljenja i prijedloge, ili vlastiti autorski tekst pošaljite na redakcijsku e-mail adresu: [email protected].

Ljetni broj 8 (lipanj/srpanj 2007.) već je u prodaji u Hrvatskoj, BiH, Srbiji i Crnoj Gori. Svoj primjerak možete potražiti na prvom kiosku.

Srdačno vaši,

redakcija Sportreport!

Slika 1 od 2.

Slika 2 od 3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!