Tenis

Sve manje zvijezda

Ivor Krapac • petak, 13.07.2007.

Dvoboj SAD-a i Rusije u polufinalu Svjetske skupine Fed Cupa neće biti nakrcan svim zvučnim imenima obje reprezentacije. Ruskinje su na gostovanje u Stoweu doputovale bez Marije Šarapove i Svjetlane Kuznjecove, svoje dvije vodeće igračice na WTA ljestvici, dok smo danas saznali da će i Amerikankama nedostajati njihov broj jedan...

Serena Williams, trenutno sedma na svijetu, obavijestila je izbornicu Zinu Garrison da neće biti spremna za vikend u Stoweu zbog ozljeda nožnog lista i ručnog palca koje je pokupila tijekom nedavnog nastupa u Wimbledonu.

"Razgovarala sam sa Serenom, a obavijestila me i E-Mailom. Nije presretna što neće moći biti s nama", pojasnila je Garrison: "Liječnici su joj preporučili da ne bi bilo uputno igrati i riskirati pogoršanje ozljede."

Vezane vijesti

Glavna američka nada u ovom polufinalu će, tako, biti Serenina sestra Venus, prošlotjedna pobjednica Wimbledona, uz koju su u sastavu i Lisa Raymond i Vania King, te naknadno uvrštena Meilen Tu kao zamjena za mlađu Williams. Ruskinje će do pobjede pokušati doći u kvartetu u kojem su Nadja Petrova, Ana Čakvetadze, Jelena Vesnina i Ala Kudrjavceva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!