Vodeni sportovi

Skelini u borbi za medalju, Brođanac korak do

Hrvoje Vuković • subota, 14.07.2007.

Nakon što je danas ujutro izborila finale, Mirna Rajle Brođanac na kraju je završila kao četvrta u disciplini lakih samica na Svjetskom kupu u Luzernu. Braća Nikša i Siniša Skelin jedini su uz Mirnu izborili finale te će sutra pokušati doći do medalje...

Mirna Rajle Brođanac završila je kao četvrta u disciplini lakih samica s vremenom 7:52.65, što je bilo nešto više od sekunde slabije od trećeplasirane Dankinje Marije Pertl. Siniša i Nikša Skelin, u disciplini dvojac bez kormilara, osvojili su u polufinalu drugo mjesto (6:32.66) s nešto više od pola sekunde zaostatka za svjetskim viceprvacima Novozelanđanima Twaddlejem i Bridgewaterom te se tako plasirali u finalnu utrku koja je na rasporedu u nedjelju.

Nažalost, Mario Vekić i Ante Kušurin u disciplini dvojac na pariće polufinalnu su utrku završili kao peti te će sutra veslati u B finalu za poredak od sedmog do 12. mjesta. Hrvatski osmerac Stojčević, Lovrić, Brec, Begović, Begović, Marić, Boraska, Vujević i kormilar Petriško zauzeo je posljednje mjesto u svojoj polufinalnoj utrci te će nastupiti u nedjeljnom B finalu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!