Košarka

Andrija Žižić: "Čista izmišljotina"

Bernard Jurišić • petak, 20.07.2007.

Neki mediji danas su donijeli "senzacionalnu" informaciju kako će se Andrija Žižić ipak priključiti pripremama košarkaške reprezentacije za EP u Španjolskoj. Donedavni centar Olympiacosa javio nam se po povratku iz Atene i demantirao vijest koju je očito netko izmislio...

Andrija Žižić nije se pojavio na današnjoj prozivci izbornika Jasmina Repeše u Crikvenici. Ništa čudno reklo bi se, takav rasplet najavio je još prilikom objave liste igrača na koje je Repeša računao. No, danas su se u nekim medijima pojavile špekulacije kako će se Žižić ipak odazvati.

27-godišnji Omišanin umjesto u Crikvenici, danas je boravio u Ateni, gdje je rješavao detalje raskida ugovora s Olympiacosom. Javio nam se po povratku iz Grčke, prilično iznenađen našim upitom da li je istina da će se ipak staviti na raspolaganje Repeši.

"To je nečija izmišljotina, nemam pojma s kojom namjerom. Svoj stav glede ove reprezentativne akcije već sam rekao i ništa se u međuvremenu nije promijenilo. Niti me je tko kontaktirao, niti sam bilo s kim o tomu razgovarao", jasan je bio Žižić.

Neki su vaš povratak u reprezentaciju povezali s raskidom ugovora s Olympiacosom i traženjem novog kluba.
"To što sam raskinuo ugovor s Olympiacosom ništa ne mijenja u mojoj odluci. Odabir mog novog kluba nema nikakve veze s reprezentacijom."

Kakva je situacija na klupskoj sceni, koliko je istine glede mogućeg transfera u redove ljutog rivala Panathinaikosa?
"To je jedna od opcija, no imam još nekoliko ponuda i uskoro ću se odlučiti. Riješio sam sve detalje raskida s Olympiacosom i kroz narednih nekoliko dana trebao bih riješiti pitanje kluba u kojem ću nastaviti karijeru", rekao je Žižić u razgovoru za Sportnet.hr.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!