Rukomet

Zovko igračicama: "Nema cigareta i alkohola!"

www.koprivnica.net • utorak, 31.07.2007.

Rukometašice Podravke Vegete okupile su se u ponedjeljak u 17 sati u Sportskoj dvorani u Koprivnici, na početku priprema za novu sezonu. Prigodnim riječima pozdravio ih je direktor Marijan Domović, koji je istaknuo osnovne ciljeve…

- Naš je imperativ osvajanje dvostruke krune u domaćim natjecanjima, te što bolji rezultat u Europi. Imamo dobru ekipu koja je već dulje vrijeme na okupu, a od svih vas očekuje se da pružite maksimum, nezalaganje se neće tolerirati - poručio je Domović.

Zdravko Zovko održao je kratak, ali iznimno zanimljiv govor. Očito je znao koji su bili najveći problemi u prošloj sezoni, pa je odmah na početku rekao:

- Cigarete i alkohol su zabranjeni! Popiti nešto moći ćete samo kad vam to odobrimo moj pomoćnik Matijević ili ja, u suprotnom slijede kazne. To su dvije stvari koje ne idu uz profesionalni sport, a uz to zahtijevam i disciplinu i točnost - rekao je Zovko.

Podravkašice će u utorak i srijedu na testiranje u Zagreb, a već u srijedu odlaze na desetodnevne pripreme u Zreče. Na prvom okupljanju pojavila se Iva Milanović-Litre, vanjska igračica koja je do sad bila u Lokomotivi, u kadru je ostala i Andreja Šerić, a izostala je Ana Kalajžić zbog smrtnog slučaja u obitelji.

foto: www.kcinfo.net

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!