Košarka

Talijani tek u zadnjih deset minuta

Branimir Korać • srijeda, 01.08.2007.

Pripremni turnir u Bormiju na kojem nastupa i naša reprezentacija otvoren je susretom Italije i Austrije. Iako rezulat pokazuje laganu talijansku pobjedu, Austrijanci mogu biti uadovoljni jer su se 30 minuta sasvim dobro držali...

30 minuta Talijani su lomili slabašnu Austriju i tek u završnici izborili visoku pobjedu 86:65. Na početku posljednje četvrtine bilo je 59:53 za Italiju, ali tada dolazi do raspada u igri Austrije i Italija rutinski odlazi do pobjede nakon što Austrija ostaje prvih pet minuta drugog dijela bez poena.

Belinelli i Bargnani tricama su dali prednost Italiji, vrlo dobro je pod košem djelovao Marconato i Italija i bez ozlijeđenog Richarda Masona Rocce uzima pobjedu.

Belinelli i Bargnani su ubacili po 21 poen i bili jedini s dvoznamenkastim brojem poena u talijanskom sastavu dok su Austriju predvodili Stazić s 21 i Ortner s 13 poena.

Susret je sudio i naš internacionalac Dubravko Muhvić, a u srijedu će u 20:30 sati u akciji po prvi put biti i naša reprezentacija koja igra protiv domaćina Talijana. Talijanima će to biti već treća pripremna utakmica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!