Rukomet

Hrvat brani Portland

Vedran Stilin • srijeda, 15.08.2007.

Ugodna vijest stigla je danas iz Pamplone gdje je predsjednik Portland San Antonija José Ignacio San Miguel objavio kako upražnjeno mjesto vratara popunjava 36-godišnji Valter Matošević

Odlaskom danskog reprezentativca iz kluba Kaspera Hvidta Portland San Antonio ostao je pred početak sezone na vratarskoj poziciji samo na Šveđaninu Tomasu Svenssonu uz kojega se moralo pronaći provjereno ime koje bi i ove sezone držalo klub iz Pamplone konkurentnim s ostatkom velikog španjolskog i europskog društva.

Iznenađujuća odluka pala je na 36-godišnjeg Valtera Matoševića, nekada sjajnog vratara Zagreba i hrvatske reprezentacije. Riječaninu je poziv iz Pamplone svakako godio jer velika je stvar biti na vratima jednog od najmoćnijih svjetskih klubova te je bez previše razmišljanja napustio redove njemačkog HSG Wetzlara.

Slika 1 od 2.
Foto: Ivan Varat

To znači da se križaljka za novu sezonu polagano popunjava te ćemo tako uz Balića i Dominiković imati još jednog Hrvata u klubu koji je proteklu sezonu završio na drugom mjesto Asobal lige.

Svakako treba naglasiti da je hrvatski rukomet na poziciji vratara ovim transferom dobio još jedno veliko priznanje jer ćemo tako u sezoni 2007/08. na vratima Barcelone gledati Venija Loserta, na golu Ademar Leona Mirka Alilović te novopridošlog Matoševića u dresu Portland San Antonija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!