Rukomet

Zagreb ipak drugi

Sportnet • ponedjeljak, 20.08.2007.

Rukometaši Croatia Osiguranje Zagreb u finalu su Jarnovičevog memorijala poraženi od domaćina - Rukometnog kluba Gorenje iz Velenja 32:27…

U prvom poluvremenu zagrebački sastav je dominirao, ali se nisu uspjeli bitnije rezultatski odmaknuti od Gorenja tako da je prvih 30 minuta okončano vodstvom CO-a 16:15.

Nakon poluvremena i minimalne gol prednosti, ekipa Gorenja žešće je ušla u drugi dio finalne utakmice Jarnovičevog memorijala. U 41. minuti susreta imaju dva gola prednosti (21:19), da bi već u 44. minuti rezultat glasio 25:21. Tek u 49. minuti Zagrebaši su se ‘približili’ na dva razlike, no Gorenje već u 51. opet vodi s tri razlike (27:24).

Utakmica koja se u Velenju igrala pred oko 800 gledatelja okončana je rezultatom 32:27, a najbolji strijelac Zagreba bio je Mirza Džomba s deset postignutih golova.

Prvak Jarnovičevog kupa tako je Gorenje, ekipa koju odnedavno trenira Ivica Obrvan. Obrvan je, naravno, bio zadovoljan rezultatom, dok je trener Zagrebaša na traženi komentar kratko odgovorio ‘Pitajte suce…’.

Nakon svega nekoliko dana priprema, ekipa Croatia Osiguranje Zagreb osvojila je drugo mjesto Jarnovičevog memorijala. Treći je francuski Ivry, četvrti Cimos Koper, danski Silkeborg osvojio je peto mjesto, dok je mađarski prvak Pick Szeged posljednji, šesti.

(www.rk-zagreb.hr)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!