Košarka

"20 razlike smo bolji od Hrvata"

Branimir Korać • petak, 24.08.2007.

Da je Milanu Guroviću Hrvatska crvena krpa ispred nosa, to odavno znamo. Sve je manje intervjua u kojem se ne osvrne na Hrvatsku, pa tako nije propustio prokomentirati našu reprezentaciju i uoči Efes kupa u Izmiru...

U intervjuu za internet portal Press Online, Gurović ne odbacuje alijevski gard i poručuje protivnicima kako je zlato u Španjolskoj njihovo. Uz klasičan pretjerani optimizam, poslao je poruku i našoj reprezentaciji s kojom se Srbija ponovno može susresti nakon što je poražena na turniru u Bormiju.

"Pravo da vam kažem s nestrpljenjem očekujem taj dvoboj. U startu smo mnogo bolji od naših susjeda, iako smo od njih izgubili u pripremnom meču. 'Moka' je u toj utrakmici miješao karte, što je i razumljivo, ali sada kada bismo se sastali s Hrvatima sigurno bismo ih razbili s 20 koševa razlike. Realno, za toliko smo i bolji", misli Gurović.

Na čemu to Gurović točno temelji taj svoj silni optimizam, nije objasnio. U svakom slučaju mogli bismo saznati već u Izmiru da li je to njegova družina uistinu bolja od naše reprezentacije za tih 20 poena. Čisto sumnjamo, ali nek mu bude.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!