Nogomet

Ivanković: "Protivnik kojeg sam najmanje htio"

Tomislav Pacak • petak, 31.08.2007.

Trener Dinama Branko Ivanković definitivno nije bio oduševljen što su kuglice u Nyonu Modrima na put do Lige Uefe donijele amsterdamski Ajax. Tanac je svjestan da puno težeg protivnika Dinamo nije mogao dobiti...

Za službene stranice NK Dinama, Ivanković je poslije ždrijeba izjavio: "Dobili smo protivnika kojeg sam najmanje htio. Nekoliko puta su bili europski prvaci stoga je suvišno govoriti o njima. Svjesni smo težine svog zadatka, ali protiv Werdera smo pokazali da se možemo nositi s velikim europskim momčadima."

Upravo je Werder lani izbacio Ajax iz natjecanja, makar su u uzvratu "kopljanici" skoro preokrenuli 0:3 iz Bremena pobijedivši s 3:1. U toj prvoj utakmici, Ajax je sat vremena igrao bez isključenog igrača, pa će to donekle objasniti visok poraz u Bremenu.

Već u nedjelju će Ivanković i Rajko Magić put Amsterdama kako bi uživo gledali Ajax na djelu, a trener Modrih smatra da će ispadanje od Slavije samo poslužiti Kopljanicima kao dodatan razlog za koncentraciju: "Bili su favoriti u utakmici Lige prvaka i teško da će si dozvoliti da ispadnu iz europskih natjecanja, no mi ćemo napraviti sve da se što bolje pripremimo za sportski spektakl koji nas čeka na Maksimiru za kojeg ne sumnjam da će pobuditi ništa manje interesa nego ovaj s Werderom."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!