Ostali sportovi

Grgić dobila pomoć za OI

Sportnet • petak, 07.09.2007.

U sklopu sponzorstva Olimpijskih igara u Pekingu, Lenovo, tehnološki lider u PC industriji, ostvario je suradnju s mladom atletičarkom Danijelom Grgić, kojoj će pružiti podršku tijekom priprema za predstojeće OI...

Brza i izdržljiva računala Lenovo snažnih performansi idu ruku pod ruku s vrhunskim rezultatima koje je Danijela postigla na svim važnijim natjecanjima osvajajući prva mjesta na Svjetskim i Europskim prvenstvima. Stoga je ova suradnja između Lenova i mlade atletičarka zaista prirodan spoj.

"Izuzetno nam je drago što možemo pomoći tako talentiranoj atletičarki kao što je Danijela. Nadam se da će joj naša pomoć omogućiti postizanje vrhunskog rezultata na Olimpijskim igrama u Pekingu gdje je Lenovo ne samo domaćin nego i jedan od sponzora", izjavio je Mladen Skuliber, marketing-menadžer Lenova za regiju SEA (Jugoistočna Europa).

Devetnaestogodišnja atletičarka Danijela Grgić u nepunih je mjesec dana osvojila dvije velike medalje u utrkama na 400 metara: 21. srpnja osvojila je zlatnu medalju na Europskom juniorskom prvenstvu u nizozemskom Hengelou, a 11. kolovoza srebrnu medalju na Univerzijadi u Bangkoku.

Predstojeće Olimpijske igre u Pekingu Danijeli su prve, a kao i kod svakog drugog sportaša tako i kod Danijele one predstavljaju najvažnije sportsko natjecanje. Kako bi ostvarila najbolji mogući rezultat na OI, Lenovo će joj pružiti podršku u pripremama.

Naime, Danijela će prijenosnik Lenovo koristiti svakoga dana analizirajući svoje rezultate u nastojanju da postane još brža, čime će računalo postati integralni dio njezinih analiza prije svakog treninga ili utrke. Također, Danijela će koristiti prijenosnik Lenovo na putovanjima kako bi ostala u kontaktu sa svojom obitelji i prijateljima, ali i kako bi uz multimediju skratila vrijeme između natjecanja.

"Svakom sportašu važno je imati nekoga tko ga podržava i pomaže, a moram reći da sam uvijek osjećala da je ta podrška posebno važna mladim sportašima, pa tako i atletičarima koji se pripremaju za Olimpijske igre. Povezujući se s Lenovom kao jednim od vodećih svjetskih proizvođača računala i globalnim partnerom Olimpijskih igara, nadam se postići vrhunske rezultate", izjavila je Danijela Grgić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!