Nogomet

Estonci i Albanci vrebaju

Bernard Jurišić • subota, 08.09.2007.

Dvije najvrjednije hrvatske nogometne reprezentacije danas će protiv dva autsajdera tražiti put do novih bodova u lovu na Europsko prvenstvo. Momčad Slavena Bilića od 20:30 sati kreće u lov na Estoniju, a četiri sata prije Ladićeva U-21 selekcija gostuje u Albaniji...

O utakmici protiv Estonije uglavnom je sve rečeno. Od šeste reprezentacije svijeta očekuju se i bodovi i atraktivna predstava, a od gledatelja se očekuje da usprkos lošoj vremenskoj prognozi napuni Maksimir i još jednom pokaže najpopularnijoj hrvatskoj momčadi svoju privrženost.

Izbornik Bilić najavio je očekivanu momčad, ono najjače čime Hrvatska trenutno raspolaže: Pletikosa - R. Kovač, Šimić, Ćorluka, Šimunić - N. Kovač, Modrić, Srna, Kranjčar - Da Silva, Petrić. U nastavku će prigodu sigurno dočekati još neki koji čekaju "kao zapete puške", a očekuje se i premijera toliko očekivanog, najavljivanog i željenog Ivana Rakitića.

Vezane vijesti

Utakmica će biti u potpunosti posvećena uspomeni na tragično preminule vatrogasne heroje poginule prošlog tjedna, a uz novčanu pomoć koju će igrači i Savez poslati obiteljima, junacima će se počast odati i crnim florom, minutom šutnje prije početka susreta, a nadajmo se i pobjedom koju su im reprezentativci već unaprijed posvetili.

Kao i obično, utakmicu između Hrvatske i Estonije moći ćete pratiti UŽIVO na Sportnet.hr, a tijekom i nakon susreta pripremamo opširne izvještaje, analize, izjave i fotografije izravno s Maksimira.

U akciju danas kreću i mladi reprezentativci, koji također traže pobjedu na gostovanju u Albaniji. U-21 reprezentacija svoj susret započinje od 16:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSkrolEuro 2008.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!