Ostali sportovi

Uspješno protiv Međimuraca

Sportnet • utorak, 11.09.2007.

Odbojkaši Varaždina ubilježili su još jednu pobjedu u pripremnom razdoblju pred početak nove sezone. U ponedjeljak navečer su u dvorani u Graberje bili bolji od odbojkaša M. Centrometala iz Črečana. Ukupni rezultat bio je 4:0 za Varaždin, po setovima 25:20, 26:24, 25:23 i 25:19...

Za Varaždin ni u jednom trenutku nisu zaigrali Modrić, Strelec i Gotal, tako da je trener Barić u svakom trenutku imao zaista šaroliku postavu na terenu. Prvi set započeli su Patafta, Muharemović, juniori Mišak i Rajić, zatim još i Jošić, Rogina te Kapustić. Ovakva postava odigrala je prva dva seta.

Treći set su za Varaždin započeli Kurteš, Ðurić, Rogina, Hirš, Kapustić, Jošić i Rajić. Unatoč većinskom angažmanu igrača s klupe, Varaždinci nisu imali problema pobijediti goste iz Međimurja, inače sudionika 1-A Hrvatske odbojkaške lige. To samo dokazuje da Varaždin ove godine ima i jaku klupu, što je dosadašnjih sezona bio zaista veliki problem.

Sljedeću trening utakmicu Varaždin igra već predstojeći četvrtak kad se ide u goste Mariboru, a već u petak na parketu u Graberju u goste dolazi ekipa MOK Zagreba. Utakmica u petak počinje u 17:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!