Rukomet

Raspucane Arslanagić i Ambroš

Sportnet • ponedjeljak, 17.09.2007.

U drugom kolu španjolskog prvenstva Maida Arslanagić i Tihana Ambroš još su jednom vrhunski odradile svoj posao i donijele pobjede svojim ekipama. Maida je za Ribarroju zabila sedam golova, dok je Tihana za Roquetas mrežu zatresla šest puta…

Cementos La Union Ribarroja naše Maide Arslanagić je u drugom kolu španjolske ABF lige slavila protiv Marina Parka 42:26 (19:14). Bivša igračica Lokomotive je zabila sedam golova za uvjerljivu pobjedu svoje nove ekipe.

Slika 1 od 2.

Puertodulce Roquetas naše Tihane Ambroš je pobijedio u gostima Farho Gijon 18:21 (7:9). Naša je kružna napadačica zabila šest golova.

Ekipa naše Dine Havić, Alicante, je izborila bod na gostovanju kod ekipe Promociones Paraiso. Susret je završio rezultatom 24:24 (11:12). Dina se u listu strijelaca upisala dva puta.

Vicar Goya Almeria naše Marije Popović je poražena na teškom gostovanju u Saguntu 35:29 (21:13). Raduje činjenica da se Marija nakon teške ozljede koljena polako vraća u ritam treninga i utakmica. Ovaj je puta zabila tri gola.

Nakon dva odigrana kola Ribarroja i Roquetas imaju stopostotni učinak i po četiri osvojena boda. Alicante je skupio jedan, dok Almeria u prva dva prvenstvena susreta nije uspjela osvojiti bodove.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!