Nogomet

Uefa suspendirala Scolarija

HINA • četvrtak, 20.09.2007.

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) suspendirala je portugalskog izbornika Luiza Felipea Scolari na četiri utakmice, te 12.000 eura kazne zbog udaranja reprezentativca Srbije, Ivice Dragutinovića...

Scolari je nakon utakmice između Portugala i Srbije udario srpskog reprezentativca. Nakon toga je došlo do masovnog naguravanja, a tučnjava je jedva izbjegnuta. Scolari se pravdao da mu je Dragutinović, inače igrač Seville, na španjolskom uvrijedio obitelj.

"Riječi na španjolskom, a koje su bile upućene mojoj obitelji, razumio sam jako dobro. Tada sam i reagirao. Bila je to kriva reakcija, no ponekad i najstaloženiji ljudi 'puknu'. I zato se ispričavam svim Portugalcima, navijačima, igračima, nogometnom savezu i UEFA-i. Spreman sam snositi posljedice za svoje ponašanje", zaključio je Scolari.

Do konca kvalifikacija za EP 2008. godine Portugal očekuju još četiri utakmice u kojima će biti lišen Scolarijeve podrške s klupe. Aktualni europski doprvaci prvo gostuju u Azerbajdžanu, a potom u Kazahstanu. U posljednje dvije utakmice pred svojim navijačima će ugostiti Armeniju i Finsku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!