Košarka

Miličić završio u Sibiru

Kristian Hohnjec • subota, 22.09.2007.

Bivši igrač splitskih Žutih Igor Milićić nastavit će karijeru u Rusiji. Iako se spekuliralo o angažmanu u Poljskoj, sudeći prema službenim stranicama kluba Milićić će sljedeće sezone igrati za Enisey iz Krasnojarska. Igor je tako postao šesti Hrvat u ruskoj Superligi...

31-godišnji bek prošle je sezone nosio dres iznenađujuće dobrog Turk Telekoma, koji je završio na trećem mjestu u turskom prvenstvu. Milićić je s Turcima nastupao i u Fibinom kupu, a u oba natjecanja prosjek mu je iznosio oko četiri poena po susretu.

Prije dolaska u Ankaru, Igor je bio član belgijske Dexie Mons, a sada će svoje proputovanje po Europi nastaviti u Rusiji. Najpoznatiji igrač novog mu kluba je NBA veteran Zendon Hamilton.

Milićić je tako postao šesti hrvatski košarkaš koji će nastupati za ruske prvoligaše predstojeće sezone. Nikola Prkačin nosit će dres Dinama iz Moskve, Miljković je potpisao za Vladivostok, a Markota za Spartak iz Sankt Petersburga. Dubravko Zemljić je u Novosibirsku, dok je Krešimir Lončar ostao u Rostovu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!