Nogomet

Hrvatski trojac ostao bez trenera

Petar Plevnik • nedjelja, 23.09.2007.

Pala je prva trenerska glava u Bundesligi. Nakon domaćeg poraza od Wolfsburga (1:2) i samo dva boda u šest kola, vodstvo Energie Cottbusa zahvalilo se Petriku Sanderu na dosadašnjoj suradnji...

Takav rasplet slutio se već neposredno nakon susreta s Wolfsburgom, nakon što se Sander na terenu oprostio sa svakim od igrača te sa najvatrenijim navijačima na istočnoj tribini. Potvrda smjene stigla u nedjelju ujutro, kada je iz kluba stigla i službena potvrda kako Sender više nije trener kluba iz Cottbusa.

46-godišnji Sander na klupu Energiea sjeo je u studenom 2004., a za nešto manje od tri godine provedene u Cottbusu uspio je Energie, od kanditata za ispadanje u treću ligu, uvesti u prvoligaško društvo u sezoni 2006/07. Povratničku sezonu Energie je završio na solidnom 13. mjestu, no odlaskom udarnog dvojca Munteanu - Radu u Wolfsburg, Energie je ove sezone upao u probleme.

Tko će biti novi trener momčadi u kojoj nastupaju Mario Cvitanović, Kristijan Ipša te Stiven Rivić još nije poznato. Vremena nema previše, budući da je već u srijedu na rasporedu sedmo kolo Bundeslige, u sklopu kojeg Energie ide na noge Bayernu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!