Nogomet

Klasnić i dalje van terena

Zoran Zdelar • srijeda, 26.09.2007.

Ivan Klasnić nije ipak danas, kao što se očekivalo, započeo s punim trenažnim procesom. Iako je dobio zeleno svjetlo od liječničke komisije Bundeslige, zbog mogućih komplikacija zasad će još neko vrijeme morati pratiti treninge prvotimaca Werdera sa "sigurne udaljenosti"...

Poradovali smo se svi ovih dana nakon što nam je iz Njemačke stigla vijest o uspješnom liječnikom pregledu hrvatskog reprezentativca Ivana Klasnića. Dobio je zeleno svjetlo od liječničke komisije Bundeslige koja mu je morala dati dozvolu za povratak treninzima i konkurenciju za nastup.

Ipak, čini se da nije sve tako idealno. Klasnić se trebao u srijedu pridružiti ostalim igračima u punom trenažnom procesu, ali zasad će morati još neko vrijeme pričekati na to. "Još uvijek postoji mogućnost adhezije. Sve dok situacija ne bude u potpunosti jasna, Klasnić neće trenirati punim kapacitetom", rekao je Werderov trener.

Adhezija nerijetko zna popratiti transplantaciju organa, kojoj se Klasnić morao dva puta podvrgnuti, nakon što je prvi puta njegov organizam transplantirani organ odbacio. Kako se ništa ne želi prepustiti pukoj sreći, naš reprezentativac morat će još neko vrijeme pričekati s povratkom nogometu. Trening Werdera pratiti će sa "sigurne udaljenosti "sve dok ne bude u potpunosti odbačena mogućnost adhezije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!