Rukomet

Tihana ponovo igračica utakmice

Sportnet • utorak, 09.10.2007.

Naša kružna napadačica Tihana Ambroš (Šarić) je u petom kolu španjolskog prvenstva bila najbolji strijelac i najbolja igračica utakmice i to protiv Sagunta - prvoplasirane ekipe španjolskog prvenstva…

Slika 1 od 1.

Tihanin klub Puertodulce Roquetas je ugostio najbolju ekipu Španjolske u ovoj sezoni, Sagunto. Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja. Iako je prvo poluvrijeme završilo neriješenim rezultatom 16:16, na kraju su gošće ipak sretno i spretno slavile rezultatom 30:32.

Kako su prenijeli španjolski mediji, brojni su prigovori na suđenje u korist favoriziranih gošći. Naime, svaki put kada je Tihanina ekipa došla do vodstva uslijedila su brojna isključenja kojima su suci održavali prevagu na strani Sagunta.

No, suci nisu mogli ništa učiniti protiv naše Vinkovčanke koja je u ovom susretu protiv trenutno najbolje španjolske ekipe bila najbolji strijelac i najbolja igračica utakmice. Uz brojne ukradene lopte i blokade u obrani, jedna od najboljih hrvatskih rukometašica je zabila sedam golova iz sedam pokušaja i iznudila četiri sedmerca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!