Tenis

Krajicek projurila pokraj Mirze

Deni Kirinčić • utorak, 16.10.2007.

Indijka Sania Mirza nastavila je seriju loših rezultata i na WTA turniru u Zürichu. Bolja u laka dva seta bila je Nizozemka Michaella Krajicek. Pobjednica Kolkate Marija Kirilenko također je zapela na početnoj prepreci u obliku Tatiane Golovin...

Golovin je uspješno prenijela svoju formu iz Stuttgarta u Zürich gdje je sa 6:3, 6:4 bila bolja od Marije Kirilenko koja nije pronašla način da slomi agresivnu igru mlade Francuskinje. Slovenka Katarina Srebotnik ni u svom trećem pokušaju nije našla način da uzme set, a kamoli pobijedi Nicole Vaidišovu koja je i ovaj put pokazala odličnu igru i zasluženo slavila sa 6:4, 6:2.

Alona Bondarenko preživjela je izazov Švicarke Timee Bacsinszky. Bacsinszky je krenula u susret kao u najboljem scenariju pruživši protivnici jedan gem u prvom setu, no kako je meč išao dalje, sve se počelo okretati na stranu Bondarenko koja je uzela pobjedu sa 1:6, 6:3, 6:3.

Mirza je odigrala još jedan loš susret u kojem ništa nije išlo na njezinu ruku. Krajicek je kontrolirala susret od početka do kraja, te je unatoč propuštenom prvom servisu za meč, bez izgubljenog poena odservirala za pobjedu 6:1, 6:4.

U jedinom susretu parova, Lisa Raymond i Francesca Schiavone su sa 7:5, 6:4 porazile Emmanuelle Gagliardi i Stefanie Vogele.

WTA Zürich, 15.10.2007., 1. kolo : Nicole Vaidišova (CZE) - Katarina Srebotnik (SLO) 6:4, 6:2, Tatiana Golovin (FRA) - Marija Kirilenko (RUS, WC) 6:3, 6:4, Alona Bondarenko (UKR) - Timea Bacsinszky (SUI, WC) 1:6, 6:3, 6:3, Michaella Krajicek (NED, WC) - Sania Mirza (IND) 6:1, 6:4.

Parovi, 1. kolo: Raymond / Schiavone (USA/ITA) - Gagliardi / Vogele (SUI/SUI, WC) 7:5, 6:4.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!