Zimski sportovi

Još jedan poraz Toronta

Adam Bajić • utorak, 16.10.2007.

U tri odigrana NHL susreta, Sabresi su odmjerili snage s Maple Leafsima i u dramatičnoj završnici uzeli dva boda, Sharksi su slavili u Vancouveru, a Anaheim je došao do vrijedne pobjede protiv Detroita…

Maple Leafsi su nakon nesretnog poraza u subotu protiv Penguinsa još jednom sve «prosuli» pred kraj utakmice. Imali su vodstvo 3:4 protiv Sabresa, a onda dopustili izjednačenje tri minute prije kraja. Na kraju produžetka Kotalik donosi oba boda domaćima, a Leafsima ostaje samo jedan, što nakon svega i nije neka utjeha.

Polovičan start sezone, Sharksi su popravili noćas u Vancouveru pobijedivši s 2:4. Ponajviše zahvaljujući svom najboljem igraču Joe Thorntonu, koji je uz postignuti pogodak i dva puta asistirao. Solidan je bio vratar gostiju Nabokov s 24 obrane.

U trećem susretu, ozljedama «načeti» Ducksi stigli su do pobjede kod kuće protiv Red Wingsa. Dvojica ponajboljih igrača aktualnih prvaka, Selanne i Scott Niedermayer još uvijek dvoje hoće li odigrati još jednu sezonu ili okončati karijeru.

NHL, rezultati: Buffalo - Toronto 5:4 (OT), Vancouver – San Jose 2:4, Anaheim – Detroit 6:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!