Ostali sportovi

Ljubljančani najsnažniji, Gromovi žele na vrh

Sportnet • četvrtak, 18.10.2007.

Danas je u Golden Sun Casinu koji se nalazi u sklopu zagrebačkog hotela Antunović održana konferencija za medije povodom najave drugog izdanja međunarodnog turnira u američkom nogometu Crobowl 2007...

Ove subote na terenu NK Prečko očekuje se oko 160 igrača američkog nogometa. Jedini hrvatski klub američkog nogometa Zagreb Thunder ugostit će ekipe Ljubljana Silverhawks (Slovenija), Nagykanisza Demons (Mađarska) te Vrbas Hunters (Srbija).

Zagreb Thunder otvorit će turnir u 11 sati protiv Vrbasa, koji je polufinalist ovogodišnjeg prvenstva Srbije. Ukoliko domaćin svlada ovog nimalo lakog protivnika, u čijim redovima nastupaju sami orijaši, u finalu će ih vjerojatno čekati Ljubljana Silverhawks. Gromovi s njima imaju neriješene račune s prošlogodišnjeg turnira, u obliku rezultata 0:45.

Pod vodstvom glavnog trenera Siniše Štefanovića, zagrebačka momčad više nije samo slovo na papiru i u svakoj utakmici ide se na pobjedu. Slovenci su ipak favoriti ovog turnira, nastupaju u međunarodnoj SELAF ligi koja iduće godine očekuje i našu momčad, te bi ovaj sraz mogao biti svojevrsna generalna proba za Zagreb Thunder.

Ovaj cjelodnevni turnir bit će organiziran uz nezaobilazni roštilj i nagradne igre u poluvremenu, baš na način kako se to radi u Americi, ali naravno, u znatno skromnijim okvirima. Finalna utakmica počet će u 16:30, a dodjela pehara je u 18 sati.

Dan američkog nogometa prijeći će u veliki večernji party u prostorima generalnog sponzora turnira Golden Sun Casino (Centar Antunović, Zagrebačka avenija 100a), uz živu glazbu, cheerleadersice, cannape i drugo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!