Tenis

Jedan od dva za sestre

Ivor Krapac • petak, 19.10.2007.

Ivana i Marija Abramović imale su polovičan učinak u osmini finala 25.000 $ vrijednog ITF turnira u meksičkom San Luis Potosiju. Starija Ivana prošla je dalje, Marija se oprostila...

Iskusnija Abramović osigurala je svoje mjesto među posljednjih osam uz preokret nakon izgubljenog prvog seta protiv trećepostavljene Južnoafrikanke Chanelle Scheepers, koju je srušila s 4:6, 7:6(5) i 6:1. U četvrtfinalu će se sresti s francuskom kvalifikanticom Claire Feuerstein.

Mlađu sestru je sa 6:4 i 6:4 izbacila domaća predstavnica Daniela Munoz-Gallegos.

Lucija Krželj pobrinula se za iznenađenje u osmini finala 10.000 $ bogatog turnira u Dubrovniku. Krželj je s 1:6, 6:3 i 7:6(4) ispratila treću nositeljicu, Srpkinju Karolinu Jovanović, a četvrtfinalna suparnica bit će joj još jedna srpska igračica, osmopostavljena Miljana Adanko.

Adanko je za proboj među posljednjih osam svladala Tamaru Stojković, drugu hrvatsku predstavnicu u osmini finala. Bilo je 4:6, 6:2 i 6:0.

Gianna Doz pristigla je iz kvalifikacija do glavnog ždrijeba Glasgowa (25.000 $), no na tome je i stala. U prvom kolu glavnog turnira ju je sa 6:3 i 7:5 nadjačala treća nositeljica, Belgijka Caroline Maes.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!