Zimski sportovi

Medveščak pregazio Bled

Sportnet • nedjelja, 21.10.2007.

Rezultatom 11:1 hokejaši zagrebačkog Medveščaka sinoć su na domaćem terenu, u Ledenoj dvorani u Zagrebu, porazili slovenske goste HK MK Bled...

Nakon nekoliko poraza kod kuće i u gostima, sinoć su igrači Medveščaka pokazali igru kakvu od njih očekuje trener Adlešić i lako svladali slovenski Bled. Ishod utakmice bio je i više nego izvjestan već u prvoj trećini kada su u 14. minuti Medvjedi poveli sa 6:0. Igra s puno klizanja i kombinatorike dovela je do željenog rezultata. Mlada momčad Bleda nije imala nikakvu šansu za preokret rezultata pa su zagrebački Medvjedi do kraja utakmice napunili njihovu mrežu s čak 11 golova. Među zagrebačkim strijelcima našao se i Rendulić, mlada nada Medveščaka, kojemu je ovo bila oproštajna utakmica pred odlazak u Finsku gdje nastavlja hokejašku karijeru.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Sljedeći tjedan Medveščak očekuje početak Prvenstva Hrvatske u sklopu kojeg već u srijedu igraju protiv Zagreba. U subotu pak, u sklopu Slovenske lige, zagrebački Medvjedi igraju protiv prvoplasiranog Triglava.

Iz vodstva kluba KHL Medveščak najavljeno je kako očekuju i dolazak novih igrača "na probu", a koji bi trebali pojačati konkurenciju u momčadi.

Khl Medveščak : Hk Mk Bled - 11:1
Strijelci: Žibret (2), Gojanović (3), Rendulić, Žemva, Belić, Pirnat, Petač i Ljubić Marko
Isključenja: Medveščak 16 + 20 min; Bled 18 min
Suci: Prezelj, Belić, Knežević.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!