Rukomet

Pripreme punom parom

Ivana Strahija • petak, 26.10.2007.

Čakovečki se rukometaši punom parom pripremaju za prvi susret u Challenge kupu, 17. će studenog ugostiti Metaloplastiku iz Šapca. Do tada planiraju svaku utakmicu nacionalnog prvenstva iskoristi kao najbolji mogući trening i priliku za dodatno poboljšavanje svih segmenata igre.

Izgleda da su u Pipu odlučili – možemo bolje no prošle godine – i sve su snage usmjerili na pripremanje najbolje moguće igre koju čakovečki rukomet može pružiti. Do susreta s Metaloplastikom ostalo je još tri tjedna, a do tada će Čakovčani ukrstiti mačeve s Siskom, Dubravom i Karlovcem.

Pomoćni trener Josip Borković uvjeren je da se sa dva gostovanja Pipo može vratiti neporažen, premda kao i u svakoj utakmici ekipa ide po pobjedu. Van stroja su još uvijek Balog i Herman, kao i vratar Lončar, pa će na Šegu pasti najveći dio posla, uz mladog pomoćnog golmana regrutiranog iz redova pomlatka kao podršku.

"Sve smo podredili tome da Sisak i Karlovac odradimo što je moguće bolje i iskoristimo priliku. Sisak je novopridošla ekipa lige, sigurno će se boriti, dok je Karlovac trenutno trećeplasiran i nema dvojbe o njihovoj kvaliteti", priča Borković.

Risto Arnaudovski, igrač Pipa s dugim stažem, raduje se ponovnom susretu sa starim suigračima: "Ambijent u Perutnini je odličan i drago mi je što tako raspoloženi idemo odraditi dva teška gostovanja. U Sisku ću ponovno sresti Baltića, koji je za Pipo igrao dvije i pol godine, a u Karlovcu Đonu i Batinića, s kojima imam lijepu povijest."

Mladi pivot Danijel Mesarić najzadovoljniji je novim taktikama koje sprema Pipo: "Sisak je izrazito domaćinska ekipa, Karlovac se pojačao i mislim da nam neće biti nimalo lako. No, u zadnje smo vrijeme radili na par stvari, poboljšali pojedine segmenta i osuvremenili taktike, uvjeren sam da ćemo dobro igrati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!