Tenis

Čilić: "Protiv Gulbisa sam odigrao ponajbolji meč"

Tanja Vučić • ponedjeljak, 29.10.2007.

Iza Marina Čilića je uspješan tjedan na ATP touru. Polufinale jakog turnira u Sankt Petersburgu našem tenisaču je donijelo dodatne bodove i napredak na ATP listi…

Za Sportnet, Marin je dao osvrt na svoj nastup na ovome turniru: "Protiv Davidenka je bilo jako teško igrati na početku jer je stvarao strašan pritisak na moju igru i nisam pronalazio nikakva rješenja za njegove napade."

"Na početku drugog seta izvukao sam nekoliko break lopti, ušao u ritam igre i držao se s njim sve do ključnog trenutka u meču kad se sve okrenulo. Na 5-5 u drugom setu on je napravio nekoliko grešaka i ponudio mi priliku koju sam iskoristio. Treći set je bio puno bolji s moje strane dok je njegova igra dosta pala u trećem setu."

"U meču protiv Gulbisa sam odigrao jedan od boljih mečeva ove godine u dvorani. Sve je funkcioniralo kako treba, servis, igra a posebno retern. On je jako nezgodan igrač i svaki pad koncentracije može biti ključan. Bio sam veoma sretan nakon te pobjede..."

"Za igrača poput Verdasca sam trebao biti puno svježiji da bih mogao napraviti razliku. Imao sam dosta "laganih" grešaka koje se teško opraštaju protiv ovakvih igrača", kazao je Marin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!