Ostali sportovi

Giantsi nokautirani u Zagrebu

Branimir Korać • utorak, 30.10.2007.

Giantsi su pregaženi u Zagrebu! Nisu baš New York Giantsi, no nema veze, pregaženi su Graz Giantsi. Zagreb Thunder svoju rookie sezonu završio je na najbolji mogući način - visokom pobjedom protiv gostiju iz Austrije...

Četiri polaganja i savršena obrana odveli su Thundere do visoke pobjede 28:0 nad Graz Giantsima na oproštaju od ove sezone. Iako nije nastupio koordinator napada i prvi dodavač Sean Craig, Thunder je uništio goste iz Graza.

Slika 3 od 4.
Foto: Davor Sajko

Uvijek odlični Borna Jakušić pobrinuo se za dva touchdowna iznenadivši obranu gostiju. Domaćin je ostvario još dva polaganja i gosti nisu imali šanse dostići taj veliki zaostatak.

Slika 2 od 2.
Foto: Davor Sajko

Iduće sezone Zagreb očekuje pravi ispit, nastup u Srednjeeuropskoj ligi u kojoj će svaka pobjeda biti uspjeh. Momčadi koje nastupaju u toj ligi vrlo su jake i dosta iskusnije, ali neki nastupi Thundera od ove sezone ulijevaju nadu kako bi se i tamo moglo doći do koje pobjede.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Pobjeda protiv Graz Giantsa znak je da ova momčad napreduje. Prije tjedan dana na Crobowlu upisan je poraz od Ljubljana Silverhawksa, a u klubu smatraju kako su Giantsi ipak jača ekipa. U tako kratkom vremenu odigrati toliko kvalitetnije i obrambeno i napadački predstavlja mali pothvat, posebice ako se zna da je domaćin ipak bio dosta oslabljen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!