Ostali sportovi

Mladi taekwondaši za Franu Lučića

Tomislav Pacak • srijeda, 31.10.2007.

Sportaši su uvijek znali pomoći onima u nevolji, pa se tako i Taekwondo klub Jastreb priključio akciji pomaganja jedinom preživjelom kornatskom gasitelju Frani Lučiću - svi prihodi od predstojećeg Jastreb Opena bit će darovani njegovoj obitelji za nastavak liječenja i završetak studija...

Tradicionalni, deveti Jastreb Open bit će održan u nedjelju, 4. studenoga u sportskoj dvorani Bojan Stranić (Jarunska cesta 5, Zagreb), s početkom u 10 sati te svečanim otvaranjem u 12 sati. Na turniru se očekuje oko 600 najmlađih natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva, te oko 2.000 gledatelja.

Slika 1 od 2.

Ovogodišnji turnir ima izraženi humanitarni karakter jer će svi prihodi biti davorani obitelji Frane Lučića za nastavak njegovog liječenja i završetak studija.

Turnir će se održati pod geslom "Borio si se za naše živote, mi ti se pridružujemo u borbi za tvoj", a i ove godine visoki su pokrovitelji Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta te Poglavarstvo Grada - Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje.

Slika 2 od 3.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić otvorit će natjecanje u 12 sati, a klince će osim Zagrebačkih mažoretkinja zabavljati i Jacques Houdek i Lamia Belošević.

Sportnet.hr poziva sve čitatelje koji su u mogućnosti da se i na ovaj način pridružite u ljudskoj dobroti nesebičnog davanja za jedinog preživjelog kornatskog gasitelja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!