Nogomet

Malo za Boyse, malo za tenisače

Sportnet • ponedjeljak, 05.11.2007.

Vrhunac hrvatskog reprezentativnog tenisa dogodio se u prosincu 2005. godine, kada su Pilićevi izabranici u Slovačkoj osvojili Davis Cup. Ivan Ljubičić kapetanski je predvodio momčad u prekrasnom Diadorinom dresu. Da se Dinamovi navijači ne smrznu na utakmicama Kupa Uefe pobrinula se, pogađate, Diadora...

Naravno da je uz samu igru bila važna i oprema u kojoj su igrali naši Davis Cup reprezentativci. Sjećate li se Ljubinog Diadora dresa s kojim je lomio slovačke protivnike? Pripremite se za iznenađenje - Sportnet Webshop u svojoj ponudi od danas ima i službeni dres hrvatske Davis Cup reprezentacije s finala u Slovačkoj! Po cijeni od samo 199 kuna dres može biti vaš. Zapravo, po cijeni od 199 kuna dres će sigurno biti vaš! Kliknite ovdje i uvjerite se i sami.

Ali to nije sve! Da se Dinamovci ne osjete zapostavljenima, pripremili smo i za njih jedan novi artikal, no prije toga za vas imamo jedno pitanje - u kojem se odjevnom predmetu navijači najbolje osjećaju? U pravu ste, radi se o majici s kapuljačom! Kao da smo znali da će to biti vaš odgovor, od danas u ponudi u našem Webshopu imamo frajersku majicu s kapuljačom koju možete naručiti po cijeni od 399 kuna. Majicu možete pogledati ovdje, a fotografiju Emilije Bunjac ovdje.

Sjetite se da je u Bergenu hladno, a svi pravi navijači ići će na gostovanje. Uostalom, već će i u Maksimiru protiv Basela biti hladno. Niste valjda papci koji neće ići na utakmicu u Dinamovim obilježjima? Vunena kapa, vesta, majica s kapuljačom, trenirka, sve to možete pronaći u našem Sportnet Webshopu. I nemojte da netko nije kupio!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!