Tenis

Masters Cup siromašniji za Nalbandiana

Frane Cvitanić • četvrtak, 08.11.2007.

Argentinski tenisač David Nalbandian sjajnim je igrama protekla dva tjedna uspio izboriti status rezerve na Masters Cupu koji se i ove godine održava u kineskom Šangaju od 11. – 18. studenog 2007. godine, no na smotri osam najboljih tenisača 2007. ipak ga neće biti...

Nalbandian je u protekla dva tjedna osvojio dva turnira iz Masters serije svladavši putem najbolje tenisače svijeta, konkurente za plasman na Masters Cup.

Dva puta zaredom je pobijedio je i inače nedodirljivog Švicarca Rogera Federera, ali i Rafaela Nadala te Novaka Đokovića pokazavši tako još jednom svoju pomalo ćudljivu formu. Nalbandian ili uvjerljivo pobjeđuje ili uvjerljivo biva poražen, pa je zahvaljujući dva briljantna tjedna nadoknadio slab ostatak sezone i izborio status prve zamjene na završnici sezone.

Međutim, Nalbandian je ipak odustao od boravka u Šangaju, a kao prva zamjena spremno je uskočio Španjolac Tommy Robredo.

Koji je razlog Nalbandianovog odustajanja od puta u Kinu možemo samo špekulirati i pitati se kakav bi bio rasplet samog Masters Cupa da je bio tamo i eventualno dočekao svoju priliku...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!