Automoto

Williams potvrdio vozačku postavu

Goran Markuš • petak, 09.11.2007.

Momčad Williamsa službeno je potvrdila kako će iduće sezone uz bok Nice Rosberga voziti Kazuki Nakajima, sin bivšeg F1 vozača Satorua Nakajime...

Vlasnik momčadi Frank Williams tako je još jednom svima dao do znanja kako mladi i talentirani Rosberg nije na prodaju: "Oduševljen sam što mogu potvrditi kako će, nakon impresivne 2007., Nico i sljedeću godinu provesti u našem timu. S Nicom će surađivati Kazuki, koji je impresionirao momčad tijekom protekle godine. On ima brzinu i prave sposobnosti kako bi se razvio u kompetentnoga vozača Formule 1, a tijekom nadolazeće sezone osigurat ćemo mu svu potrebnu podršku i pomoć kako bismo izbrusili njegov talent."

Kazukiju Nakajimi ovo je vrhunac godine u kojoj je uz titulu test-vozača momčadi Williamsa proglašen najboljim novakom u GP2 seriji: "Kada sam u ožujku izašao iz garaže kao vozač Formule 1 na Albert Parku, ostvarenje sna je bilo na pomolu. Sada kada sam potvrđen kao Williamsov redovni vozač, san se napokon ostvario. Odlučan sam uraditi štogod je potrebno kako bih pokazao Williamsu i Toyoti da su napravili dobru investiciju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoSkrolFormula 1
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!