Rukomet

Lokomotiva i Trešnjevka saznali protivnice

Branko Barić • srijeda, 14.11.2007.

U Beču je održan ždrijeb za osminu finala Kupa EHF, Kupa pobjednica kupova i Challenge kupa za rukometašice. Nama je ždrijeb zanimljiv jer smo saznali protivnice naših predstavnica – Lokomotive i Trešnjevke...

Lokomotiva će se u osmini finala Kupa pobjednica kupova sastati s trećeplasiranom ekipom skupine B Lige prvakinja. U toj grupi nalaze se Zvezda Zveningorod, Nürnberg, Sävehof i ljubljanski Krim, a kako trenutno stvari stoje, za treću poziciju konkuriraju Šveđanke, Slovenke i Njemice. Zagrepčanke prvi susret igraju u gostima 9. ili 10. veljače 2008., a uzvrat je sedam dana kasnije.

Rukometašice Trešnjevke su pobjedom u Portugalu protiv Colegio de Gaie izborile plasman među najboljih 16 ekipa Challenge kupa, a ždrijeb im je za sljedeće protivnice dodijelio Dijon. Francuskinje nakon šest odigranih kola u domaćem prvenstvu zauzimaju deseto mjesto od dvanaest klubova, s tek jednom ubilježenom pobjedom. Trešnjevka je domaćin u prvom susretu, koji se također igra 9. ili 10. veljače sljedeće godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!