Rukomet

Lavovi pojeli Partizan

Petar Plevnik • ponedjeljak, 19.11.2007.

Prvi susreti trećeg kola Kupa pobjednika kupova nisu donijeli prevelika iznenađenja. Glavni favoriti su bili neumoljivi, a posebice se to odnosi na Rhein Neckar Löwen, koji je sa čak 27 razlike porazio beogradski Partizan..

I uoči prvog susreta znalo se da se neiskusna beogradska momčad teško može nositi sa ove sezone superiskusnim i jakim Kronauom, no malo je tko slutio da će Lavovi sa čak 27 pogodaka razlike ispratiti goste kući u Beograd. U redovima domaćina po osam pogodaka Jurašika i Gensheimera, dok kod gostiju pet pogodaka Ivanovića.

Tek nešto manje uvjerljiv bio je drugi njemački predstavnik, Magdeburg, koji je sa 14 pogodaka razlike svladao ruski Sungul iz Čeljabinska. U pobjedi od 41:27 najbolji Wiegert sa osam pogodaka, dok su Grafenhorst i Sprenger postigli po šest.

Iznenađenjem se može proglasiti tek visoka pobjeda Porta nad Parizom (30:23), kao i austrijskog UHC Goldmann-Druck Tullna nad nekad slavnim Minskom (32:23), dok je odličan posao pobjedom u Sandefjordu napravila Steaua.

Uzvratni susreti na rasporedu su za tjedan dana.

Kup pobjednika kupova, treće kolo, prvi susreti:
Rhein-Neckar-Löwen - Partizan Beograd 46:19
Porto - Paris Handball 30:23
Sandefjord TIF - Steaua Bukurešt 27:28
Kolding IF - HC Browary 35:24
UHC Goldmann-Druck Tulln - SKA Minsk 32:23
Milli Piyango SC - Elektromos Budimpešta 25:24
BM Valladolid - Bologna Handball 38:31
SC Magdeburg - Sungul Čeljabinsk 41:27

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!