Rukomet

Moslavina u Makedoniju, Osijek dočekuje Turke

Ivana Strahija • petak, 23.11.2007.

Premda smo skoro pa sigurni da će naši predstavnici u Challenge kupu odnosno Kupu EHF-a izboriti prolaz u sljedeći krug natjecanja, ni Moslavina a ni Osijek ne prepuštaju ništa slučaju već se naporno pripremaju za predstojeće uzvrate.

U Kutini je slavlje već započelo, pošto su Kutinjani na domaćem parketu razbili Prespu s velikih 18 pogodaka više. Moslavina uzvrat igra u Resenu u Makedoniji, i ne želi se opustiti: "Jednoj ozbiljnoj ekipi, što ova Moslavina svakako jest, 18 razlike mora biti dovoljno za prolaz. No, ne idemo na izlet, i u Makedoniju idemo po pobjedu", rekao je trener rukometaša iz Kutine Milinović.

Osijeku će biti nešto teže, oni su u trećem kolu Kupa EHF-a u Turskoj od Bešiktaša izgubili –4. Razlika je nadoknadiva, a domaćim će igračima svakako od velike pomoći biti puna dvorana Zrinjevac, za koju se u subotu ulaz neće naplaćivati.

Kao glavni oslonac u subotnjoj utakmici Osječani navode obranu predvođenu izvrsnim vratarom Vujovićem, koji je u prvom susretu u Turskoj ubilježio 19 obrana, a obranio je čak i dva sedmerca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!