Rukomet

Rašić: "Pipo je već prošao dalje"

Ivana Strahija • subota, 24.11.2007.

Jasno je da se srpski prvoligaš MT Zorka Keramika neće lako oporaviti od poraza u Čakovcu, +10 je Čakovčanima lijepa zaliha pred uzvrat. Druga se utakmica igra u subotu u Šapcu, a Perutninu Pipo IPC očekuje vruć teren.

Slika 2 od 3.
Foto: Ivana Strahija

Kad su nakon prve utakmice treneri sjeli pred novinare, jasno je bilo kome je teže. Šabački strateg Đorđe Rašić uopće ne dvoji da su Čakovčani već prošli u osminu finala Callenge kupa: "Svakako da ćemo na domaćem terenu pokušati pobijediti, no ne vjerujem da ćemo stići razliku od 10 pogodaka. Mislim da se Pipo već plasirao dalje", rekao je Rašić. Dodao je i kako njegova ekipa nije mogla pronaći rješenje za odlične čakovečke strijelce, posebice Bagarića.

Sportski se direktor MT Zorka Keramike, Vladica Spasojević, složio s takvim viđenjem situacije: "Naša mlada ekipa odigrala je vjerojatno najslabiju utakmicu godine, no ovo je tim igračima i prva sezona u Europi, pa nismo prema njima prestrogi. Nego, ja bih se želio zahvaliti na lijepom dočeku i ugodnom gostovanju našim domaćinima, nadam se da će i njima Šabac ostati u dobrom sjećanju."

Slika 1 od 1.
Foto: Ivana Strahija

Vladimir Canjuga, trener Perutnine, ipak je smirio svoje igrače i pokušao ih otrgnuti iz euforije u koju su upali. Cijeli su tjedan čakovečki rukometaši trenirali, Canjuga nije popustio u disciplini: "Ne smijemo se zavaravati, Metaloplastika zna igrati rukomet. U Šapcu nas čeka težak teren u maloj dvorani, bit će pakleno, a pritisak publike donijet će svoje", upozorava Canjuga.

"K tome, ja znam Rašića, dostizao je on i veću razliku, pa se ne smijemo opustiti. U Šabac nećemo otići prepotentno, premda je rezultat zbilja dobar, a mi znamo igrati na teškim gostovanjima", zaključio je Canjuga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!