Rukomet

Kobne Rumunjke

Goran Markuš • ponedjeljak, 26.11.2007.

A i B selekcije Rumunjske pokazale su se preteškom preprekom za B reprezentaciju Hrvatske. Goran Mrđen i njegove djevojke tako odlaze sa "Trofeja Karpata" sa jednom pobjedom (Španjolska B selekcija) i dva poraza...

U prvoj utakmici naše B reprezentacije, A selekcija Rumunjske bila je bolja i odnijela pobjedu sa 11 golova razlike. Nakon dobrog otvaranja i početnih 2:2 Rumunjke rade seriju i odlaze na +6. Iako su naše djevojke držale priključak kroz većinu utakmice, odličnom završnicom Rumunjke zaključuju susret pobjedom od 35:24.

Goran Mrđen, izbornik hrvatske reprezentacije nakon susreta je izjavio: "Rumunjska je jedna od boljih reprezentacija na svijetu i mislim da smo pružili solidnu igru protiv takve ekipe. Malo previše grešaka s naše strane, malo previše izgubljenih lopti, no sve u svemu, nismo se osramotili."

Trećeg dana turnira bio je vidljiv umor na našim izabranicama. Zbog napornog puta i svakodnevnih utakmica, naše reprezentativke nisu smogle dovoljno snage za pobjedu protiv B selekcije Rumunjske. Nakon solidnog prvog poluvremena, tehničkim pogreškama u ključnim trenucima Hrvatice su poražene sa 31:29.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!