Rukomet

Završene pripreme, optimistično dalje

Frane Cvitanić • utorak, 27.11.2007.

Najbolje hrvatske rukometašice su okončale i završni dio priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo, te se iz trening baze u Poreču sretno vratile u Zagreb, odakle nastavljaju put prema Francuskoj...

Sve igračice su iznimno zadovoljne odrađenim zahtjevnim pripremama i vesele se utakmicama na još jednom velikom natjecanju.

Na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj naše reprezentativke će se u skupini nadmetati sa Kazahstanom, Francuskom i Argentinom, te pokušati izboriti nastup u drugom krugu i otići među najbolje.

Kapetanica reprezentacije Miranda Tatari veoma je optimistična i zadovoljna, te kaže:"Gledale smo snimku utakmice Kazahstan – Japan i bez ikakvog potcjenjivanja mogu reći da smo bolje. Ne igraju neki brzi rukomet, sve u svemu, mislim da smo bolje i Kazahstan bi trebale pobijediti. A, što se tiče Argentine, njih još nismo gledale, njihove snimke ćemo vidjeti u Francuskoj. Idemo utakmicu po utakmicu, trenutno je najbitniji Kazahstan. Francuskinje igraju briljantnu obranu i još bolji napad, a uz sve to su još i domaćini. Bit će jako, jako teško , ali, znamo koliko nam je važna ta utakmica i dat ćemo sve od sebe da ih dobijemo. Mi želimo otići što dalje, a najveći cilj je izboriti nastup na OI u Pekingu, a možda i nešto više od toga"

Svjetsko prvenstvo se približava velikom brzinom, a počinje 2.prosinca.

Naše reprezentativke su odradile izvrstan posao na pripremama i dokazale svoju snagu i mogućnosti u dvije pripremne utakmice koje su odigrale protiv susjednih Slovenki.

S nestrpljenjem očekujemo skorašnji nastup i nadamo se što boljem rezultatu. Samo naprijed cure!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!