Rukomet

Franić: "Sigurna sam da možemo svladati Ruskinje"

Goran Tomičić • srijeda, 05.12.2007.

Nakon poraza od Francuske Kristina Franić misli da je u dramatičnoj završnici presudilo nekoliko manjih grešaka u igri naše reprezentacije, ali i dodala kako očekuje dobre rezultate u sljedećim utakmicama...

"Iako su Francuskinje vodile, nije bilo panike u našim redovima, uspjele smo nadoknaditi njihovu prednost, povele dva razlike, no, neke sitne greške i mala neopreznost dovele su do toga da Francuskinje vrate samopouzdanje, počnu igrati bolje i na kraju se ništa više nije dalo napraviti", misli Franić, saznajemo sa službenih stranica HRS-a.

Igračica Podravke dodala je da Francuskinje nisu ničime iznenadile naše igračice, već da je upravo naša reprezentacija iznenadila obranom 5-1, no presudila je loša sreća. Istaknula je četiri neiskorištena sedmerca i loš sudački kriterij, ali i potvrdila da se u završnici ipak dogodio pad.

"Već sutra nas očekuje utakmica protiv Rusije. Bodovi su nam jako potrebni i sigurna sam da možemo svladati Ruskinje. Već protiv Francuske smo pokazale da se možemo nositi sa najjačima i vjerujem da ćemo to pokazati i dokazati već sutra. Tu su još Norveška, Makedonija i Angola. Mislim da imamo veliku šansu za četvrtfinale. Igrat ćemo hrabro, to je sigurno, a onda što nam Bog da", izjavila je Kristina Franić o nastavku natjecanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!