Nogomet

Toliko puta viđeno...

Vedran Attias • srijeda, 05.12.2007.

Dinamo je ponovno izgubio u Maksimiru. U utakmici koja je izgledala kao da će završiti bez golova, Modri nisu izdržali. HSV nije odigrao ništa spektakularno, ali nose tri boda iz Maksimira. Igrači Dinama su igrali vrlo dobro do posljednjih pet minuta kada su sve prosuli...

Georg Koch: Imao je nekoliko solidnih intervencija. Teško je reći, ali možda je kod prvog gola mogao izaći na loptu, no bila je velika gužva pred njim i ne može ga se kriviti. Kod jedanaesterca golman nikad nema šta za izgubiti.

Etto: Bio je vrlo dobar i neugodan u napadu. Tijekom cijele utakmice uključivao se u napad i prijetio. Nažalost, niti je dodao dobre povratne lopte, niti je njegov centaršut završio na glavi nekoga od Modrih napadača.

Vezane vijesti

Dino Drpić: Vrlo siguran u obrani. Čvrst i pravovremenen u zračnim duelima, te siguran u dodavanjima.

Carlos: Kao i Drpić - vrlo siguran, no teško je dobro ocijeniti stopere kada momčad izgubi 2:0.

Hrvoje Čale: Prema naprijed vrlo malo, ali zato u obrani standardno dobar. Cijeli je dojam Čale pokvario skrivljenim penalom.

Nikola Pokrivač: Odigrao je solidnu utakmicu, ali ne i na nivou koji se od njega očekuje.

Ognjen Vukojević: Kao i Pokrivač, ali za to je najviše zaslužna vezna linija HSV-a u kojoj su svi igrači jako puno trčali i pokrivali.

Luka Modrić: Trudio se - trčao, dodavao, driblao, pucao, ali jednostavno nije išlo. Odlično postavljeni gosti redovito su mu pokrivali sve suigrače tako da često nije imao kuda s loptom.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Mario Mandžukić: Rastrčan, ali dojam je - bezveze. Osim što se puno bacao i cijelu utakmicu uvjeravao suca kako je bio prekršaj, nije previše napravio. Premalo Dinamovaca se priključivalo napadu tako da su napadači imali težak posao.

Sammir: Prvi dio većinu lopti dodao je protivnicima, ali u nastavku se ipak malo razigrao. Isti problem kao i kod ostalih ofenzivnih igrača Dinama - vrlo često nije znao kuda s loptom.

Boško Balaban: Očito je kako Balabanu nedostaje utakmica i odigrao je vrlo loše i nezapaženo. Napadači su općenito bili malo odsječeni, ali Balaban pogotovo.

Josip Tadić (od 58. minute): Definitivno unio živosti u igru kao što je trener i zamislio. Imao nekoliko pokušaja i vrlo dobro je odradio svoju minutažu. Nažalost, obrana gostiju bila je prečvrsta i za njega.

Slika 2 od 3.
Foto: Davor Sajko

Ivica Vrdoljak (od 76. minute): Solidno odradio svojih petnaestak minuta. Ušao je kako bi malo zatvorio utakmicu i osigurao Dinamu bod umjesto Sammira.

Tomo Šokota: Igrao je posljednjih par minuta bez učinka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!