Nogomet

Nema Ronaldinha u Chelseaju

Zoran Zdelar • četvrtak, 06.12.2007.

Pojavila su se ovih dana nova nagađanja da je brazilski reprezentativac Ronaldinho sve dogovorio o odlasku u Chelsea, priču je pokrenuo sportski dnevnik Marca, ali je ubrzo sve demantirano...

Brazilac Ronaldinho posljednjih mjeseci nalazi se u velikoj krizi. Mediji bruje o njegovom privatnom životu koji je navodno protkan brojnim noćnim izlascima do ranojutarnjih sati, ispao je iz prve momčadi Barcelone, a na klupu ga je poslao 17-godišnji Bojan Krkić. Teško da će vratiti status koji je nekada uživao u Barceloni među navijačima i to je jasan signal da bi vrlo lako mogao promijeniti sredinu u kojoj će nastaviti karijeri.

Ovih dana španjolski sportski dnevnik Marca objavio je informaciju kako je Ronaldinhov brat Roberto de Asis, koji mu je ujedno i menadžer, dogovorio sve detalje ugovora s londonskim Chelseajem, no u srijedu je stigao demanti. Roberto tvrdi kako nikakvih pregovora nije bilo te da on nije nijednom mediju otkrio informaciju o transferu u Chelsea, kao što su naveli u Marci.

"Nisam čitao taj članak u medijima, ali su me poznanici vrlo iznenadili kada su mi rekli što se piše obzirom da ja s nikim nisam razgovarao. Uostalom, ne mogu ja primati nikakve ponude niti pregovarati s klubovima. Pravo na to ima jedino Barcelona uz koju je Ronaldinho vezan do 2010. godine", kazao je brat dvostrukog najboljeg igrača svijeta.

Ako je vjerovati Robertu de Asisu, nema ni govora o ikakvoj krizi kod Ronaldinha. "On je i dalje u odličnim odnosima s katalonskim klubom. Gotovo svakog tjedna igraju se dvije utakmice i u nogometu se stoga situacije vrlo brzo mijenjaju. On je profesionalac koji je svjestan takvih stvari", zaključio je Ronaldinhov menadžer u razgovoru za El Mundo Deportivo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!