Nogomet

Maldini ide do kraja

Zoran Zdelar • petak, 07.12.2007.

Legendarni Milanov kapetan, Paolo Maldini, koji bez ikakvih problema igra na svjetskoj razini i u 39. godini nema namjeru prekinuti karijeru nakon Svjetskog klupskog prvenstva kao što se posljednjih dana nagađalo...

Milan na Svjetsko klupsko prvenstvo u Japan ne odlazi bez imperativa. Talijanski gigant ima veliku želju osvojiti titulu najboljeg kluba na svijetu, obzirom da bi im to vrlo lako mogao biti i jedini osvojeni trofej ove sezone, a do njega naravno žele doći predvođeni i dalje legendarnim 39-godišnjim Paolom Maldinijem. Nedavno su se pojavila nagađanja kako bi nakon završetka natjecanja u Japanu mogao završiti nogometašku karijeru nakon što već 23 godine igra na San Siru.

No, Maldini nema namjeru prestati profesionalno igrati nogomet prije kraja sezone. "S Milanom sam ugovorom vezan do lipnja 2008. godine i nemam ga namjeru prekinuti. U iznimno sam dobroj kondiciji i zbog toga nema nikakvih razloga zbog kojeg bih mogao završiti karijeru ranije od planiranog", kazao je Maldini dan nakon stizanja u Yokohamu na turnir.

Talijanski mediji došli su u posjed informacije kako Maldini u posljednje vrijeme ima velikih problema s oba koljena te kako bi zbog toga mogao objesiti kopačke o klin već do kraja godine. Prije mjesec dana imao je jednu operaciju koljena nakon koje je sedmerostruki prvak Italije i peterostruki prvak Europe ponovno normalno zaigrao, no navodno ozljeda uzima sve više maha i upitno je bi li nova operacija bila od značajnije pomoći.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!