Nogomet

"Kranjčar je temelj igre Portsmoutha"

Zvonimir Šimunović • petak, 07.12.2007.

Joe Jordan, pomoćnik Harryja Redknappa na klupi Portsmoutha, opovrgnuo je glasine da bi mogao postati novi škotski izbornik. Jordan ne želi napustiti klub za koji vjeruje da je na pravom putu da postane uspješan i u europskim razmjerima, a glavni razlog svoga optimizma vidi u Niki Kranjčaru.

Kranjčar koji posljednjih tjedana igrama u dresu Mornara (a sve je dodatno potencirano i pogotkom Engleskoj) oduševljava navijače kluba, zadivio je i pomoćnog trenera: "Niko se u potpunosti adaptirao na engleski nogomet. Njegov talent i mogućnosti nikada nisu bile upitne. A sada, kada je teško razdoblje prilagodbe iza njega, postao je temelj naše igre i zalog za uspješnu budućnost. Naš cilj je sljedeće sezone zaigrati u Kupu UEFA, a trenutni rezultati kazuju nam da smo na pravom putu."

Portsmouth u subotu gostuje kod Aston Ville, a Kranjčar je pod posebnim fokusom javnosti jer za Villu brani njegov poznanik s Wembleyja – Scott Carson. "Nadam se da će moji udarci biti toliko dobri da mi neće trebati pomoć vratara. A i nisam mišljenja da će Carson biti posebno uzbuđen zbog činjenice da ću ja biti s druge strane. On je kvalitetan vratar, a na kraju krajeva ovo je dvoboj Aston Ville i Portsmoutha, a ne Carsona i Kranjčara" - izjavio je naš reprezentativac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!