Nogomet

Drogba operiran

Maja Čeko • nedjelja, 09.12.2007.

Didier Drogba, igrač Chelsea, jučer je operiran u Londonu zbog ozljede meniskusa. Iako je želja kluba bila da se ozljeda pokuša sanirati nešto kasnije, u dogovoru sa klupskim liječnicima odlučilo se odmah intervenirati.

Vodstvu kluba, naime, u najboljem je interesu bilo da se ozljeda, zasada, pokuša riješiti injekcijama protiv bolova iako je Drogbi ozljeda dijagnosticirana prije mjesec dana otkada igra sa bolovima. Drogba se sa takvim stavom kluba nije mogao složiti jer ga očekuje Afrički kup nacija u kojem se natječe sa Obalom Bjelokosti.

Klub na svojim stranicama nije objavio nikakve informacije vezane uz duljinu oporavka svog napadača, ali pretpostavlja se da će se oporaviti do početka natjecanja u Africi koji počinje za nešto više od mjesec dana, a traje do 10. veljače. Za to vrijeme je sigurno da Didier neće nastupati za Chelsea, a šuška se da u klubu već traže nove napadače. Naime, od odlaska Josea Mourinha , Drogba prvi ne skriva nezadovoljstvo, a i forma Ševčenka nije obećavajuća. Tako možda već siječanj donese neka nova lica u londonskoj momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!