Nogomet

Skupa pobjeda Barcelone

Vedran Attias • nedjelja, 16.12.2007.

Barcelona je ostvarila veliku i sigurnu pobjedu kod Valencije, no "žrtva" koju je uzela ta pobjeda je ogromna. Ozlijedio se Leo Messi i neće nastupiti sljedeći vikend u derbiju protiv Real Madrida...

Barcelona, niti ove godine, zaista nema sreće s ozljedama. Tek što se Eto'o oporavio i sjajnim igrama vratio na teren, ozljeda Messija vrlo je loša vijest za Katalonce . Prve prognoze govore kako je Messi ozlijedio mišić lijeve noge kada je tri minute prije odmora potrčao za loptom. Odmah se primio za mišić i signalizirao svojoj klupi kako neće moći nastaviti susret.

Koliko omaleni Argentinac znači Barci najbolje opisuju riječi Txiki Begiristaina: "Ovo je najgora stvar koja nam se mogla dogoditi. Messi je u sjajnoj formi i nadamo se kako će se što prije vratiti na teren, no koliko god mi željeli njegov što brži oporavak, moramo paziti da se vrati potpuno oporavljen."

Messi zaista igra u sjajnoj formi i definitivno je najbolji igrač Barcelone ove sezone. Svakom ljubitelju nogometa, osim naravno navijača Reala, biti će žao što će se sljedeći vikend El Clasico odigrati bez magičnih poteza Argentinca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!