Nogomet

Benitez uživa potporu klupske uprave

HINA • utorak, 18.12.2007.

Trener Liverpoola Rafael Benitez dobio je punu potporu klupske uprave i time je riješen "kratki spoj" koji je nastao prije desetak dana, objavili su danas engleski mediji...

Benitez je nedavno javno kritizirao vlasnike Liverpoola zbog njihove neodlučnosti kad je u pitanju dovođenje igračkih pojačanja u predstojećem zimskom prijelaznom roku.

"Ovo se nije trebalo dogoditi, ali se nažalost dogodilo. Sada trebamo naći rješenje kako bi se nastavila naša suradnja. A kad je pitanju rješavanje problema, u tome imam bogato iskustvo, budući da sam u braku više od 40 godina. Siguran sam da ćemo naći rješenje, jer želimo da Benitez još dugo bude trener Liverpoola", izjavio je suvlasnik "redsa" George Gillett Jr. Od veljače ove godine Liverpool je u većinskom vlasništvu američkih tajkuna Georgea Gilletta i Toma Hicksa.

"Liverpool je veliki klub i svjesni smo kakvo je bogatstvo u našim rukama. No, Liverpool nije naše vlasništvo, on pripada navijačima, tako je bilo i tako će uvijek biti", kazao je George Gillett Jr.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!