Tenis

Davenport ponovno u Fed Cup reprezentaciji

Branimir Korać • srijeda, 19.12.2007.

Nekad prvi svjetski reket Lindsay Davenport ponovno će nastupati za američku Fed Cup reprezentaciju. Izbornica američke reprezentacije imenovala je Davenport u sastav koji bi trebao nastupiti protiv Njemačke u veljači 2008. godine...

Nakon duže pauze zbog trudnoće, Lindsay Davenport u drugom dijelu ove godine uspješno se vratila tenisu, a izbornica Fed Cup reprezentacije Zina Garrison vratila ju je i u sastav reprezentacije. Davenport će tako nastupiti protiv Njemačke u veljači iduće godine u susretu četvrtfinala Fed Cupa koji se igra u La Jolla Beachu.

Uz Davenport u reprezentaciju su pozvane i sestre Williams te specijalistice za igru u paru Liezel Huber i Lisa Raymond. Sastav od četiri igračice Garrison će objaviti naknadno. Njemačku će predstavljati Anna-Lena Grönefeld, Angelique Kerber, Tatiana Malek i Sandra Klösel.

Davenport je oduševljena iskazanim povjerenjem. "Presretna sam zbog povjerenja, velika mi je čast igrati za reprezentaciju. Nastup u Fed Cupu budi mi najljepše uspomene u karijeri i želim pomoći curama da prođu u polufinale", kaže Davenport koja u Fed Cupu ima odličan omjer pobjeda i poraza 31-2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!