Nogomet

Angulo, Albelda i Canizares na transfer listi

HINA • srijeda, 19.12.2007.

Nizozemski nogometni stručnjak Ronald Koeman nastavio je čistku u redovima španjolskg prvoligaša Valencie. Nakon veznjaka Davida Albelde (30) i vratara Santiaga Canizaresa (38) na transfer listi našao se i igrač sredine terena Miguel Angel Angulo (30).

"Ostao sam šokiran kada sam doznao da u klubu na mene više ne računaju. Samo su mi poručili da mogu potražiti drugi klub," kazao je Angulo.

Nezadovoljan igrom pojedinih igrača Koeman se odlučio na rekonstrukciju momčadi. "Šišmiši" su u posljednja četiri ligaška kola osvojili tek jedan bod, a oprostili su se i od Lige prvaka. Njegove rezove podržali su predsjednik kluba Juan Soler, te sportski direktor Miguel Angel Ruiz.

"Koeman je dobio slobodne ruke. Ne želim se previše petljati u rad momčadi i odluke koje donosi stručni stožer," poručio je Soler.

Canizares je član Valencie od 1998. godine i do sada je u dresu momčadi s Mestalle upisao 300 nastupa. Albelda je kapetan momčadi, a za Valenciu igra od 1999. godine, dok je Angulo član "Šišmiša" od 1997. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!