Rukomet

Brončane kadetkinje na turniru u Dugom Selu

Maja Čeko • subota, 22.12.2007.

Četvrti put u Dugom Selu organizira se, sada već tradicionalni, Božićno-novogodišnji turnir koji ove godine broji čak sedam reprezentacija. Održat će se u razdoblju od 28. do 29. prosinca, a sudjelovat će i naše brončane kadetkinje sa Mediteranskih igara u Francuskoj...

Prvotni plan organizatora bio je održati turnir na kojem bi sudjelovalo šest reprezentacija, ali odaziv je ipak bio nešto veći. Svoj dolazak potvrdile su reprezentacije Hrvatske, Slovačke, Mađarske, Hrvatske (mlađe kadetkinje), RSZŽ, RK Krim Mercator i RK Podravka koje će biti podijeljene u dvije skupine.

U skupini A natjecat će se RK Krim, mlađe kadetkinje Hrvatske, RSZŽ i Hrvatska, a igrat će se 2×20 minuta. U skupini B natječu se tri ekipe, a to su Mađarska, Slovačka i RK Podravka koje će igrati 2×25 minuta.

Ove godine organizatori su sa pripremama za turnir počeli nešto ranije nego inače u želji da se postigne još veća kvaliteta Božićno-novogodišnjeg turnira. Do sada, na njemu je nastupilo 16 ekipa iz tri različite države u kategoriji kadetkinja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!